Lipovská Zabijačka a Maškaráda: Tradice, Chutě a Zábava Pro Celou Rodinu

Lipovská zabijačka s maškarádou nabídne zábavu a chuťovky pro celou rodinu. Návštěvníci se mohou těšit na ukázku domácí zabijačky, ochutnávku tradičních dobrot, dětské dílny, maškarní masky a soutěže pro všechny věkové kategorie. Akce je doprovázena živou hudbou a veselou atmosférou.


Obec Lipová srdečně zve všechny milovníky tradičních lidových slavností na nezapomenutelnou akci spojenou s dobrou zábavou, chutným jídlem a veselou atmosférou. Letošní Lipovská zabijačka s maškarádou se bude konat na návsi u podstávkového domu č.p. 424, kde se návštěvníci budou moci zúčastnit ukázky domácí zabijačky a ochutnat mnoho lahodností připravených místními hospodyními.

Přijďte se společně podívat jak probíhá tradiční obřad zabijačky, při kterém zkušení řezníci předvedou své dovednosti a znalosti při zpracování vepřového masa. Návštěvníci si budou moci pochutnat na výborných zabijačkových dobrotách jako jsou jitrnice, prejt, zabijačkový guláš a další lahůdky připravené podle tradičních receptů. A pro milovníky sladkých pokrmů bude připravena velká nabídka domácích buchet, které vás jistě okouzlí svou vůní a chutí.

Na děti čeká v podstávkovém domě připravená dílnička, kde si budou moci vytvořit své vlastní maškarní masky a odnesou si tak domů nejen krásnou vzpomínku, ale i originální upomínku na nevšední zážitek. A aby i malým návštěvníkům bylo co nejlíp, bude pro ně připraveno také malování na obličej, díky kterému se jejich tvářičky promění v rozmanité veselé skřítky, zvířátka či oblíbené pohádkové postavičky.

Veškerý program bude doprovázen živou hudbou a návštěvníci se mohou těšit na různé soutěže určené pro děti i dospělé. Na Lipovské zabijačce s maškarádou není žádný čas na nudu, jelikož je zde připraveno mnoho zábavných aktivit, které vás zaručeně vtáhnou do víru nekončícího veselí a vy si vytvoříte nezapomenutelné vzpomínky na společně strávený den.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy