Zastav čas v unikátní sušárně chmele: Prostor pro umění, workshopy a farmářské produkty

Galeriér, nový výstavní prostor, představuje unikátní koncept spojující umělecký ateliér, výstavní galerii a farmářské produkty. Projekt se nachází v prostředí staré sušárny chmele a podporuje místní umělce a výrobce. Galeriér nabízí prodej umění i lokálních produktů, různé workshopy a kurzy a klidné prostředí pro inspiraci.


V novém výstavním prostoru, nazvaném Galeriér, se zrodil unikátní koncept, který kombinuje umělecký ateliér, výstavní galerii a nabídku farmářských produktů. Tento projekt nabízí místo pro rozvoj umění ve fenomenálním prostředí staré sušárny chmele. Předává poselství o sjednocení rozmanitých aspektů našeho života a podpoře místních umělců a výrobců.

Galeriér je mnohem víc než jen prostým prostorem pro vystavování uměleckých děl. Je to místo, kde se setkává umění s farmářskými produkty, které podporují myšlenku udržitelného způsobu života a lokálního podnikání. Zde najdete nejen díla místních umělců, ale i produkty malých zemědělců a řemeslníků.

Jedním z hlavních cílů Galeriéru je propojení tvorby s její prezentací, ale i s agroturistikou. Příjemné prostředí staré sušárny chmele totiž nabízí ideální podmínky pro různé workshopy, kurzy a vernisáže. Tento prostor se snaží podpořit úsilí umělců o zdokonalování svých dovedností a nabídku jejich děl širší veřejnosti.

Prostor Galeriéru je navržen tak, aby návštěvníci mohli plynule procházet mezi jednotlivými oblastmi. Hned při vstupu objevíte obchůdek s farmářskými a uměleckými produkty, který vás pozve k objevování místních lahůdek a originálních dárků. Odtud se můžete přesunout do prostorné výstavní galerie a pokochat se uměleckými díly. Pro občerstvení je k dispozici malá kuchyňka s nabídkou zdravých a lahodných jídel.

V době, kdy žijeme stále více v rychlosti a stresu, nabízí Galeriér prostor, kde se čas na chvíli zastaví a my můžeme prožít pár okamžiků v klidu, obklopeni estetickými zážitky a kvalitními produkty. Je to ideální místo pro každého umělce i milovníka umění, který touží po spojení s přírodou a potřebuje inspiraci.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy