Velikonoční procházka: oslavte jaro na zámeckém okruhu

Velikonoční oslavy na zámku Stekník nabízejí krásně nazdobené prostory, výstavu kraslicového umění, dětskou dílnu a trhy. Prohlídky probíhají od 28. března do 1. dubna, v hodinových intervalech mezi 10:00 a 15:00 hodin. Užijte si společensý čas v úžasném zámeckém prostředí.


Vítáme vás na stránkách našeho novinového článku, ve kterém se dnes zastavíme u jedinečného a nezapomenutelného zážitku. Velikonoce jsou již za dveřmi, a s nimi přichází mnoho společných chwil strávených s nejbližšími u oslav, zvyků a tradic. Jeden z takových zážitků je návštěva zámku Stekník, kde můžete prožít nejvýznamnější křesťanský svátek v jeho plné kráse a působivosti. Přečtěte si více o této jedinečné události a buďte připraveni na neopakovatelný zážitek.

Velikonoce na zámku Stekník budou letos zvláště působivé, a to díky velikonočně nazdobenému hlavnímu zámeckému okruhu. Tento okruh nabídne všem návštěvníkům nejen krásně zdobené prostory plné jarních témat a tradičních symbolů, ale také poutavou atmosféru plnou křesťanského ducha a historie. Vstupenky na tento jedinečný zážitek budou k dispozici od čtvrtka 28. března až do pondělí 1. dubna 2024. Prohlídky budou probíhat pravidelně v hodinových intervalech, a to vždy od 10:00 do 15:00 hodin.

Velikonoce na zámku Stekník jsou skvělou příležitostí pro výuku o historii Velikonoc a zvyků, které jsou s tímto svátkem spojeny. Prohlédněte si výstavu tradičního kraslicového umění, dětskou dílnu a velikonoční trhy, kde naleznete mnoho zajímavých a originálních dárků či suvenýrů. Užijte si především společný čas se svými nejbližšími v úžasném prostředí zámku Stekník.

Osobní zážitek na zámku Stekník při Velikonocích si užijete, pokud se zde pokocháte krásami jarního období v podobě kvetoucích stromů a květin. Prohlédněte si elegantní zámeckou zahradu, která v těchto dnech přichází k životu a nabízí nádherný pohled na probouzející se přírodu i mnoho krásných fotopříležitostí.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy