Velikonoční veselí s prasátky v Central Most

Velikonoční oslavy pro děti s prasátky Pigy a Lily, kapelou Mlsotkové a zajíčky Hopy Hop! v Central Most od 16:00. Čeká Vás spousta zábavy, her a tance.


Těšte se na velkolepý dětský velikonoční program, který proběhne 26. března 2024 od 16 hodin v obchodním centru Central Most! Bude to den plný veselí, zábavy, hudby a tance. Očekávanými hosty budou oblíbená prasátka Pigy a Lily, dětská kapela Mlsotkové a roztomilé zajíčky Hopy Hop!, vše v velikonoční atmosféře.

Prasátka Pigy a Lily, která jsou známá tím, že z každé akce udělají show plnou nevšedních zážitků a zábavy, rozproudí uprostřed obchodního centra Central Most velikonoční oslavy. Budou vás udržovat na nohou svými veselými písničkami a tancem a udělají vše pro to, aby děti i dospělí prožili nezapomenutelný den.

Pokud máte doma malé mlsouny, určitě je nepřehlédněte dětskou kapelu Mlsotkové! Jejich nadšení pro hudbu a dobrou zábavu je nakažlivé a bude jedním z vrcholů dne. Nesporným úspěchem bude také vystoupení roztomilých zajíčků Hopy Hop!, prezentujících speciální velikonoční program.

Připravena bude také taneční představení nádherné pohádkové princezny Culinky, která vezme všechny děti na kouzelnou tanec s plnou delaší. A to není vše! Celý den budou probíhat různé soutěže a hry, které si můžete užít s celou rodinou.

V obchodním centru Central Most to bude opravdu jiskřit! Přijďte si užít tento nezapomenutelný den plný velikonoční zábavy, soutěží a tance. Pigy a Lily a další hosté se už těší na setkání s vámi!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy