Obavy o zdraví a život zmizelého muže z Mladé Boleslavi

Policie hledá muže v Mladé Boleslavi, který si nechal doma mobil, doklady a peníze. Rodina a úřady jsou velmi znepokojeni, jelikož zmizelý trpí psychickými problémy.


Policisté pátrají v současné době po místním muži, který zanechal ve svém domě ve Mladé Boleslavi mobilní telefon, doklady a peníze a bez zájmu o cíl opustil své místo bydliště. Rodina muže je velmi znepokojena jeho blahem, protože informace varovaly, že muže trápí psychické problémy, což by mohlo ohrozit jeho zdraví a život.

Dosavadní vyšetřovací úsilí zahrnovalo výslechy příbuzných, sousedů a zaměstnavatelů muže, kteří by mohli poskytnout nějaké informace o pobytu nebo dalších okolnostech jeho zmizení. Policisté také prošetřují mužova oblíbená místa, včetně Podlázek, Michalovic a Řejetic, ale zatím bez úspěchu.

Podle vyjádření rodiny je pohřešovaný muž ve špatném psychickém stavu a mívá výkyvy nálad. Rodina v tuto chvíli žádá veškerou pomoc a spolupráci občanů při hledání muže a taktéž o co nejrychlejší návrat muže domů. Pokud někdo zpozoruje muže nebo má jakékoliv informace o jeho možném pobytu, je třeba naléhavě informovat nejbližší policejní stanici a poskytnout veškeré známé údaje.

Aktuálně pátrá po muži více než desítka policistů a několik strážníků městské policie, kteří společně prohledávají oblasti, kde je největší pravděpodobnost, že muž se někde nachází. Zároveň využívají i moderní techniku, která umožňuje rychlejší vyhledávání a přesnější lokalizaci pohřešované osoby.

Pohřešovaný muž představuje i potenciální nebezpečí pro veřejnost, ozvat se proto nelze dostatečně brzy. V případě jakýchkoliv pochybností zůstaňte v bezpečné vzdálenosti a neprodleně kontaktujte policii. Spolupráci občanů a dalších subjektů při řešení tohoto případu si policie velmi cení.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy