Litvínov rozstřílel Budějovice 7:4

HC Verva Litvínov porazil Banes Motor České Budějovice v předehrávce 48. kola hokejové Tipsport extraligy se skóre 7:4. Hráči Litvínova předvedli silný útok a celý zápas nabídl divákům mnoho zajímavých momentů a gólů, přičemž Litvínov získal cenné tři body do tabulky.


HC Verva Litvínov zvítězila nad domácím celkem Banes Motor České Budějovice v předehrávce 48. kola hokejové Tipsport extraligy. Skóre zápasu skončilo 7:4 ve prospěch hostů. Tým Litvínova se prezentoval silným útokem, přičemž několik hráčů se může pochlubit více než jedním bodem. Celý zápas nabídnul divákům řadu zajímavých momentů a gólů.

Zápas začal poměrně vyrovnaně, ale brzy začalo být jasné, že hosté mají většinu šancí. Po nepovedeném rozehrávání obránce Motoru Pavla Pýchy se do šance dostal Matúš Sukeľ z Litvínova. Podařilo se mu otevřít skóre, nicméně posléze po srážce s Pýchou skončili oba hráči na ledě.

První branku utkání vstřelil Nicolás Hlava po přihrávce Davida Kašeho. Gólman domácího týmu Dominik Hrachovina neměl proti dělovce z první žádnou šanci, a tak vedli hosté už 1:0. Během první třetiny Litvínov výsledek navýšil, když ve přesilové hře využil rychlého útoku Petr Koblasa. Jeho přesná rána pod horní tyč skončila za zády Hrachoviny – 2:0.

Ve druhé třetině se dostali domácí ještě do větší nevýhody. Hostující útočník Ondřej Kaše vyvezl puk z obranné třetiny a následnou střelu tečoval do vlastní branky jeden z obránců Motoru. Branky Litvínova se poté začaly sypat jedna za druhou. Výrazný podíl na tom měl již zmíněný Ondřej Kaše, který vstřelil i svůj druhý gól šikovnou tečí před brankou, čímž upravil stav na 5:0.

Motöru se ale podařilo zabojovat. Jan Štencel snížil v přesilovce na 1:6 a hned poté Jakub Valský snížil skóre na 6:2. Domácím se podařilo ve třetí třetině ještě dvakrát skórovat – i díky spolupráci Jáchyma Kondelíka s Milanem Gulašem, než se o konečném stálu 7:4 rozhodl David Kaše.

Diváci, kteří na zápas Motoru s Litvínovem přišli, si mohli užít hodně vzrušující utkání s mnoha góly a zajímavými momenty. Výkony obou týmů přinesly jistě hodně potěšení, ale hostující subjekt Litvínov nakonec získal cenné tři body do tabulky Tipsport extraligy.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy