Dailey, který se zotavil, se vrací do Ústí a nahradí zraněného Váňu.

Americký hráč Maishe Dailey se po zdravotních problémech a léčbě v USA vrací do basketbalového klubu Sluneta Ústí nad Labem. Dailey bude k dispozici už na sobotní zápas s lídrem NBL v Nymburce a jeho návrat by měl posílit tým v nadcházející sezoně.


Americký hráč Maishe Dailey se po závažných zdravotních problémech a následné léčbě v USA vrací zpět do týmu. Tento zkušený gauč očekává, že jeho návrat posílí tým a přispěje k jeho úspěchům v nadcházející sezoně.

Tomáš Hrubý, generální manažer Slunety, k návratu Daileyho sdělil: „Museli jsme na to rychle zareagovat a jsme rádi, že Maishe je zpět. Když je zdravý, je to rozdílový hráč. Budeme s ním ještě silnější.“ Dvoumetrový střelec měl v minulosti zdravotní trable, kvůli kterým vynechal podstatnou část sezony. Klub však těsně monitoroval jeho zdravotní stav a nyní věří, že je vše v pořádku.

Po léčbě v USA prošel Dailey rekonvalescencí a má i natrénováno, takže by měl být k dispozici už na sobotní bitvu s lídrem NBL, v Nymburce. Sluneta bude v tomto zápase hájit svou pětizápasovou vítěznou sérii, což nebude jednoduché úkole.

Pokud se Dailey rychle srovná na hřišti s dalšími individualitami, jako jsou Lamb Autrey či Ty Nichols, může to být jízda. „Tohle už samozřejmě bude především na hráčích a trenérovi, já mám splněno. Míříme vždy vysoko, kvalitně jsme doplnili, a věříme, že si to sedne. Už jen proto, že bereme hráče, kterého známe, víme, co je to za kluka. Od Daileyho si slibujeme hodně, má kvalitu, kterou může přesahovat tuhle ligu,“ dodává Hrubý.

Takže, milí fanoušci Slunety, těšte se na návrat zkušeného amerického hráče a připravte se na nadcházející zápasy plné emocí, napětí a skvělého basketbalu. Maishe Dailey je zpět a jeho přítomnost na hřišti určitě přinese mnoho vzrušujících momentů. A jak říká staré sportovní přísloví: „Vráť se silnější!“ 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.01.2024 15:03



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy