Ústecký půlmaraton a omezení dopravy

0

Ústecký půlmaraton, 22, září 2024, volby, 10km běh, para cyklistika, blog, zdravetrendy


Blíží se ústecký půlmaraton, který se letos poběží netradičně 22. září 2024 kvůli volbám do krajského zastupitelstva. Součástí bude i nový 10km běh a para cyklistika. Uzavírky a omezení v Ústí nad Labem ovlivní dopravu a MHD. Podrobnosti na www.runczech.cz.

Letos v Ústí nad Labem startuje již 14. ročník Mattoni 1Maratonu. Oblíbený běžecký závod s sebou však přináší dopravní omezení v některých částech města. Jaká omezení to jsou?

Z důvodu konání voleb do krajského zastupitelstva se letos tradiční Mattoni 1 Maraton poběží netradičně v neděli 22. září 2024. Nově bude tato běžecká akce součástí Running festivalu, kde bude letos poprvé také běh na 10 km. Před hlavním závodem se uskuteční navíc SPOLCHEMIE Český pohár v para cyklistice pod záštitou Českého svazu cyklistiky.

Trasy dlouhé 10 a 21,1 km si vyžádají několik uzavírek a omezení napříč městem. Podrobné informace k uzavírkám se dozvíte v přehledu dopravních opatření nebo v mapách jednotlivých běhů – rodinná míle, 10 km, 1 Maraton. Omezení se dotknou také linek MHD, kdy dojde k dočasnému přesunu některých zastávek.

V případě dotazů k běhu a omezením můžete kontaktovat infolinku pořadatele nebo infolinku DPMÚL:

  • infolinka RunCzech – 800 165 102
  • infolinka DPMÚL – 800 100 613

Další informace a podrobnosti naleznete na www.runczech.cz.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář