SsangYong dnes uvádí na trh zbrusu nový model Torres

Jihokorejská automobilka SsangYong v loňském roce uvedla na svém domácím trhu model Torres, který od počátku slaví velké prodejní úspěchy. Nyní nastává chvíle, kterou čeští fanoušci značky SsangYong dlouho očekávali. Dnes totiž tento zbrusu nový model uvádí automobilka také na český trh.


Torres je dalším modelem značky SsangYong, který opět nabízí velmi atraktivní poměr ceny a hodnoty. Pořídíte ho již od 699 900 Kč s DPH. Velikostí se řadí mezi modely Korando a Rexton. SsangYong tak doplňuje svou modelovou paletu o vůz velikosti Škoda Kodiaq nebo Nissan X-Trail, což je mezi českými zákazníky velmi populární segment. Pokud budeme konkrétní, na délku má 4 700 mm, na šířku 1 890 mm a na výšku 1 720 mm (se střešními ližinami).

Torres nastavuje zbrusu nový designový jazyk značky SsangYong. Má ostře řezané hrany evokující jízdní dynamiku a dobrodružství. Nová je také vertikální podoba mřížky chladiče, která je výrazným prvkem nového designového směru. Dobrodružné vzezření podtrhují podlouhlé LED světlomety a dveře zavazadlového prostoru inspirované rezervním kolem off-roadů. Při návrhu interiéru bylo myšleno především na přehlednost a plnou kontrolu nad ovládáním vozidla v každém okamžiku. Torres chytře kombinuje fyzická tlačítka s intuitivním technologickým řešením třech samostatných displejů. Vše je přehledné a snadno ovladatelné.

SsangYong Torres nabízí dostatek místa jak pro pasažéry, tak i pro náklad, což ocení zejména rodiny a zákazníci, kteří potřebují všestrannost a velký zavazadlový prostor (839 litrů / 703 litrů v případě vybavení rezervním kolem). Je poháněn čtyřválcovým 1.5 litrovým benzínovým turbo motorem se 163 k. Ten poskytuje maximální točivý moment již při nízkých otáčkách (1 500 otáček za minutu).

Model je nabízen ve čtyřech výbavových verzích: CLUB, STYLE, CLEVER a PREMIUM. Již od základní verze CLUB s cenou od 699 900 Kč s DPH obsahuje Torres bohatou výbavu (LED světlomety, digitální přístrojová deska, automatická klimatizace, zrcadlení smartphonu, parkovací senzory, kamera, vyhřívání sedadel i volantu apod.). Ke všem verzím lze zvolit 6stupňovou automatickou převodovku značky AISIN (ve verzi CLUB a STYLE za příplatek, ve verzi CLEVER a PREMIUM je standardem). Pohon všech kol (AWD) lze zvolit za příplatek ve verzi STYLE, CLEVER a PREMIUM. Kompletní nabídku a ceník nového modelu Torres najdete na https://www.ssangyong.cz/torres

Zdroj: TZ

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy