Mezník! Basketbalisté z Ústí nad Labem se po základní části umístili na třetím místě a touží získat medaili.

Basketbalový tým Sluneta Ústí nad Labem obsadil 3. místo v základní části Národní basketbalové ligy s bilancí 14-8, díky úspěšnému zápasu proti Nymburku. Hlavní trenér Nymburka vyjádřil uznání výkonu Ústeckých. Nadstavba v horní osmičce přinese napínavé sportovní podívané.


V sobotu večer prokázalo Sluneta Ústí nad Labem, že jeho letošní týmový výkon není nijak nereálný. Napínavý basketbalový zápas v Nymburce skončil vítězstvím Ústeckých 89:83, když hosté překonali silného soupeře díky skvělé hře jak v útoku, tak v obraně. Dynamičnost a složení týmu dalo soupeři co hlasitě přemýšlet, když domácí Nymburští bojovali bez Svejcara a Gordona.

Sluneta Ústí nad Labem tak obsadilo 3. místo v základní části Národní basketbalové ligy s bilancí 14-8. Kdo by to byl řekl na začátku sezóny?! Tuto radostnou zprávu pro všechny fanoušky v Brně a okolí sdílí dnešní vydání Brno zpráv!

Tým tradičně táhl basketbalový král Ty Nichols, který nastřílel 22 bodů, čímž potvrdil své průměrné skóre základní fáze NBL. V týmu se také osvědčil navrátilec Maishe Dailey, který pomohl s 8 body, i přesto, že stále ztrácel kondici z důvodu zranění nohy.

Sluneta Ústí nad Labem se tak díky svému výkonu dostalo na jedno z předních míst a povedlo se mu překonat svého dřívějšího arcirivala z Děčína. Oproti loňskému roku se oba týmy vyměnily pozice, což ukazuje na progres a vývoj týmu ze severních Čech.

Hlavní trenér Francesco Tabellini z Nymburka také vyjádřil své uznání výkonu Ústeckého týmu:


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2024 20:27



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy