Velikonoční zábava pro děti i zvířata v zoo!

Pražská zoo láká návštěvníky na velikonoční program, včetně znovu spuštěného zoovláčku, možnosti vstupu do zoo z horního vstupu, malování na obličej pro děti a ptačí křížovky. Během Velikonoc bude probíhat komentovaná krmení u zvířat a otevře se nová expozice u lemurů.


Nová sezóna nástupu jara nabízí jedinečnou příležitost pro všechny milovníky přírody a zvířat. Pražská zoo dává tomuto okamžiku do puntíku tím, že znovu uvádí svůj zabavaný zoovláček, který začne jezdit právě k Velikonocům. A to není vše! Návštěvníci budou mít nyní i možnost využít horní vstup do zoo, což je nová funkce, kterou vedení zoo přidalo pro snadnější přístup.

Pro děti, které milují umění a zábavu, bude naopak připraveno malování na obličej. Hodně štěstí a šikovnosti bude potřeba pro luštění ptačí křížovky, která je ještě jednou z atrakcí tohoto velikonočního období. A jako malá odměna za jejich úsilí budou moci děti na dolní pokladně získat drobný dárek.

Ale jaké by to bylo návštěva zoo bez interakce se zvířaty? Během Velikonoc bude probíhat komentovaná krmení u zvířat. Návštěvníci tak budou mít možnost dozvědět se víc o stravovacích návycích svých oblíbených zvířat a možná dokonce i o něco nového.

O Velikonocích nebude zapomenuto ani na obyvatele zoo. Na Velikonoční pondělí bude připraven speciální sváteční enrichment pro zvířata. A to ještě není vše! Otevřena bude také nová průchozí expozice u lemurů, kde si návštěvníci budou moci užít blízké setkání s těmito fascinujícími tvory


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy