Ústečtí tanečníci triumfovali na mistrovství Evropy

Členové Dance Center Marverci získali zlaté medaile ve čtyřech kategoriích na Mistrovství Evropy Best Dance Group. Vedení města Ústí nad Labem jim k úspěchu poděkovalo a předalo ocenění. Primátor Petr Nedvědický zdůraznil vynikající reprezentaci města. Slavnost zakončily dva dorty s nápisem "Ústí gratuluje".


Členové Dance Center Marverci se vrátili z nedávného Mistrovství Evropy Best Dance Group s nevídaným úspěchem. Získali zlaté medaile ve čtyřech různých kategoriích. V úterý jim k tomuto triumfu poděkovali a gratulaci předali zástupci města Ústí nad Labem.

Dance Center Marverci triumfovalo v kategoriích děti show dance s formací 'Nesem vám noviny', junioři hip hop s formací 'Rhythm of the Relativistic', junioři show dance s formací 'Reflection of my Soul' a dospělí dance freestyle s formací 'Beats of Conscience'.

Primátor města Ústí nad Labem Petr Nedvědický a radní pro sport Jiří Horák předali tanečníkům ocenění za jejich vynikající sportovní výkon. 'Nejen že vám gratuluji k prvnímu místu, ale zároveň vám děkuji za vynikající reprezentaci našeho města,' uvedl Nedvědický.

Marverci si účast na mistrovství zajistili díky výborným výsledkům v soutěži Taneční skupina roku. Celkem pět týmů reprezentovalo Dance Center Marverci na evropské úrovni, z nichž čtyři obsadily první místo v Chorvatsku. Formace 'Rap Flow' v kategorii děti hip hop skončila na druhém místě.

Martina Vernerová, vedoucí taneční skupiny, uvedla, že mezinárodní soutěž byla velkým zážitkem pro všechny účastníky. 'Je velmi důležité, aby děti předvedly takovou vystoupení, které nám trenérům přivodí husí kůži,' poznamenala Vernerová.

Celou slavnost události zakončily dva nádherné dorty s nápisem 'Ústí gratuluje', které tanečnicím přinesly velkou radost a sladkou odměnu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024