Město plánuje rozšíření cyklostezek u Ohře

Město plánuje rozšířit cyklostezky podél řeky Ohře a na trase z Žatce do Bezděkova. Před zahájením výstavby je však potřeba určit trasu a vyřešit otázky vlastnictví pozemků. Realizace projektu by mohla začít až za dva roky, v závislosti na různých faktorech.


Pro návštěvníky a občany, jež preferují své pohyby na kole, má město v plánu rozšířit cyklostezky podél řeky Ohře a na trase z Žatce do Bezděkova, místní části města.

Podle Kateřiny Mazánkové, vedoucí místního odboru rozvoje, je stále více cyklistů, kteří se snaží cestovat na jih. 'Potřebujeme nejdříve určit optimální trasu a následně naplánovat a uskutečnit studii', dodala.

Je třeba dodat, že před zahájením stavby je nutné prozkoumat a vyřešit všechny otázky týkající se vlastnictví pozemků, kterými by měla trasa vést. Když budou tyto úkoly splněny, město se může připravit na zahájení výstavby.

Avšak, všechny tyto postupy vyžadují čas - odborníci předpovídají, že s realizací tohoto projektu může město začít až za dva roky. Tento termín však může být ovlivněn mnoha faktory, včetně povětrnostních podmínek, administrativních formalit a dalších nečekaných komplikací.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024