Doporučení knihy: Billy Silver

Brutální příběh jednoho zadluženého feťáka.


Daniel J. Volpe je autor, který se zaměřuje na extrémní horor a splatterpunk. V jeho příbězích rozhodně čekejte, že poteče krev a bude se na vás kupit tuna hnusu. To zdůrazňujeme proto, ať víte, do čeho jdete.

Jeho láska k hororu se zrodila v mládí, když mu dědeček nechtěně ve videopůjčovně vybral film Noční můra v Elm Street. Daniel J. Volpe publikoval své příběhy pro různá nakladatelství, několik knih mu vyšlo i samonákladem. Jedná se o velmi plodného autora, který je schopný přijít i s několika knihami za rok. V roce 2022 se jedná o Plastic Monsters, Visceral 2: Filleted Flesh nebo Only Psychos. Billy Silver je novela z roku 2020.

Billy Silver je pátý svazek edice Zrnka temnoty, kterou Golden Dog na český trh přináší kratší příběhy jak českých, tak zahraničních autorů. Každá kniha představuje novelu jiného autora, kdy by počet stran neměl překročit sto padesát klasického „malého“ formátu, v němž jsou knihy Golden Dog vydávány.

A o čem že je Billy Silver?

Billy Silver je grázl a feťák, který zrovna potřebuje prachy, aby si koupil další dávku. Za zadkem je mu i jeho přítelkyně – ta si potřebuje šlehnout ještě víc. Jenže dluhy udělají svoje a všechno se sype na hromadu. Billy přijde o holku, dealer mu jde po krku a ještě ke všemu ho vyhodí z kapely, což byla jediná radost, kterou ve svém mizerném životě měl. Naštěstí narazí na zajímavou nabídku – nechá se potetovat za peníze. Jenže tenhle tetovací salón není obyčejný. A Talia není obyčejná tatérka. Billy dostane kérku, kterou musí vykoupit krev.

Edice Zrnka temnoty přináší různorodé příběhy a kniha Billy Silver je toho krásným důkazem. Jedná se o drsný příběh, který se s vámi nemazlí. Je brutální, je depresivní, je hnusný, je nepříjemný. Ale v první řadě, je dobrý. Billy se vám nemusí zamlouvat, ale jeho příběh vás stejně pohltí a na konci vyplivne.

Billy Silver je na trhu od 26. září 2022.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/billy-silver/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy