Tisíce lidí na Family festivalu v Ústí nad Labem

Třetí ročník Family festivalu v Ústí nad Labem navštívily tisíce lidí, přestože odpoledne bylo nepříznivé počasí. Akce byla obohacena o dětské aktivity, kuchařské workshopy, tradiční i nevšední pokrmy a vystoupení kapel. Den zakončila ohnivá show. Organizátoři děkují všem za účast.


Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilákal velké množství návštěvníků i přes odpolední nepříznivé počasí. Branami letního kina prošlo na tři tisíce návštěvníků.

Děti se bavily v dětské zóně, s balónkem a malůvkou na obličeji odešlo téměř každé. Zaujala i pump track zóna či netradiční sensory play aktivity a v obležení byly tradičně oblíbené divadlo či nafukovací atrakce. Mnozí si odnesli suvenýr v podobě originální fotky z fotokoutku. Zaplněné byly i všechny čtyři kuchařské workshopy pod vedením mistra ve svém oboru Vladimíra Šmejkala. Zájemci si připravili sushi, jarní salátek, těstoviny s pestem ze sušených rajčat nebo Mascarpone.

Všichni příchozí zkoušeli tradiční i nevšední jídla. Od belgických hranolek, pizzy, langošů nebo burgerů, přes klobásy a tortilly až po netradiční pražené červíky nebo africké speciality. Dětem udělala radost cukrová vata, churros s čokoládou, palačinky, mini donutky nebo zmrzlina. Dopolední sluníčko přímo vybízelo k ochutnání některého z piv, prosecca nebo míchaných drinků.

Skvělou zábavu zajišťovaly po celý den účinkující kapely. Úvodem vystoupila kapela Nebe, publikum roztančila Tereza Mašková a o závěr se postarali Paulie Garand a energická Marta Jandová. Nechyběly ani nezbytné autogramiády a focení. Závěrečnou tečkou úspěšného dne byla podmanivá ohnivá show.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy