Pozor na zloděje!

LITOMĚŘICKO – Policisté upozorňují občany na rizika kapesních krádeží…


Pozor na zloděje!

LITOMĚŘICKO – Policisté upozorňují občany na rizika kapesních krádeží… 

Blíží se letní prázdniny a s tím je spojeno i masivnější nakupování zboží v obchodech před odjezdem na dovolenou. Také proto probíhá v těchto dnech preventivní akce s názvem „Pozor na zloděje“. Cílem akce je upozornění návštěvníků obchodů na nebezpečí krádeží osobních věcí při nákupech a snižování počtu těchto krádeží. Častým příkladem je krádež odložené kabelky z nákupního vozíku, kdy její majitel je zaměstnán výběrem zboží a nevěnuje patřičnou pozornost svým cennostem.
Preventistka Policie ČR spolu s preventistou MP Litoměřice upozorňují občany na možná rizika krádeží a především na způsoby, jak takovému nepříjemnému zážitku mohou předejít.
Zároveň upozorňují motorizované návštěvníky obchodů na dobré zabezpečení svého vozidla, ve kterém by neměla zůstat žádná viditelně odložená cennost, která by mohla navnadit případného zloděje.
Oslovení nakupující obdrží nejrůznější preventivní materiály a také žeton do nákupního vozíku, opatřený logy partnerů akce, Města Litoměřice a Policie ČR. Projekt touto akcí nekončí a bude na Litoměřicku opakovaně realizován v průběhu celého roku.

18. června 2024
nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.06.2024 11:50



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy