Nové pobočky ReFresh Bistro v Ústeckém kraji

Děti školou povinné potřebují kvalitní výživu nejen během oběda, ale i v průběhu školního vyučování.


Děti školou povinné potřebují kvalitní výživu nejen během oběda, ale i v průběhu školního vyučování. Bohužel však svačiny, které si děti koupí v obchodě cestou do školy, požadavky na zdravou výživu často nesplňují. Této mezery na trhu se rozhodla využít firma ReFresh Bistro, provozující již od roku 2017 školní bufety, zaměřené na kvalitní, zdravé a cenově přijatelné jídlo, které je však zároveň natolik chutné, že uspokojí i tak náročné zákazníky, jakými žáci základních škol bezpochyby jsou.

Počet školních bufetů ReFresh Bistro v Ústeckém kraji stoupá

Počet provozoven ReFresh Bistro neustále roste - již od září 2021 bude otevřeno 35 školních bufetů v celé České republice. V Ústeckém kraji jsou zatím otevřeny dvě pobočky na základních školách v Chomutově. Díky rostoucímu zájmu škol se však od letošního září jejich počet zvýší na 5 - chystá se totiž otevření tří dalších poboček v Děčíně, v Klášterci nad Ohří a v Žatci.

Pro zdravý vývoj dětí je důležitá správná výživa

Koncept školních bufetů ReFresh Bistro je založen zdravém, chutném a cenově dostupném jídle, které je podávané v hezkém a příjemném prostředí. Sortiment, sestavený po konzultaci s nutričními specialisty, obsahuje například kvalitní domácí jogurty, čerstvé pečivo z místní pekárny i čerstvé ovoce a zeleninu. Žáci mnohou za jídlo platit hotově, stravenkami a dokonce také platební kartou. Celý provoz bistra je optimalizován tak, aby se zde žáci cítili příjemně a stihli si koupit svačinu i během přestávky.

S ReFresh Bistro se již brzy setkáte i ve vaší škole

Vedení škol, žáci i jejich rodiče si školní bufety ReFresh Bistro nemohou vynachválit. Lze tudíž očekávat, že se rodina školních bufetů ReFresh Bistro bude v nejbližší budoucnosti dále rozrůstat. Možná si je již brzy budete moci vyzkoušet i u vás.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy