Skvělý Beach Volejbalový Turnaj v Želevicích

0

gastonomie, pivo, relaxace, petanque, Ohře, beach volejbal, turnaj v Želevicích, blog, blogall


V sobotu 20. července 2024 se v Želevicích uskuteční osmý ročník Beach volejbalového turnaje smíšených trojic. Přijďte si užít den plný sportu, dobrého jídla a osvěžení u řeky Ohře.

Už po osmé zveme všechny nadšence plážového volejbalu na jedinečný turnaj smíšených trojic, který se uskuteční v sobotu 20. července 2024 v Želevicích. Akce začne v 9:00 a potrvá až do 23:00, takže máte celý den na to, abyste si užili nejen napínavé sportovní klání, ale také skvělou atmosféru u řeky Ohře.

Turnaj nabídne nejen vzrušující volejbalové zápasy, ale také bohatý doprovodný program. Hostinec U Gráfů se postará o vynikající občerstvení, kde si můžete vychutnat skvělé jídlo a točené pivo jako křen. Pro milovníky lehčích nápojů bude k dispozici prosecco a oblíbený Aperol Spritz.

Aby byl váš den ještě zábavnější, vezměte s sebou petanque nebo badmintonové rakety a využijte volné chvíle k relaxaci na dece u řeky. Po osvěžujícím koupání v Ohři si můžete odpočinout a užít si letní pohodu.

Přijďte strávit den plný sportu, zábavy a dobrého jídla na Beach volejbalový turnaj v Želevicích a užijte si nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář