Krátké zprávy z Děčínska

0

alkohol, krimi, krádež, nehoda


DĚČÍNSKO - Boural a byl pod vlivem; Vloupání do chatek; Zmizely dvě PB lahve.

Boural a byl pod vlivem

Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 20letý muž, který před několika dny boural v Krásné Lípě. S osobním vozidlem vjel mimo komunikaci do příkopu, policisté mu naměřili 1,4 promile alkoholu v dechu. Tím, že si sedl za volant ve stavu vylučujícím způsobilost, se dopustil protiprávního jednání, které by ho mohlo v krajním případě stát až tři roky svobody.

Vloupání do chatek

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v chatové oblasti v Jílovém vloupal do tří zahradních chatek. Všechny objekty prohledal, ale asi nenašel nic cenného, protože podle majitelů se žádné věci neztratily. Pachatel tak způsobil jen škodu vzniklou při překonávání oken a dveří, za zločin krádeže ve stadiu pokusu spáchaný v době nouzového stavu mu v případě dopadení hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

Zmizely dvě PB lahve

Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému zloději, který se v Jílovém vloupal do klece s uskladněnými propanbutanovými lahvemi. Odcizil dvě dvoukilové lahve, i přes poměrně nízkou škodu překonal při krádeži překážku, takže jeho jednání bylo kvalifikováno jako zločin krádeže.

por. Bc. Daniel Vítek



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář